Diensten Volledig uniek & opmaat voor jouw bedrijf

Vrijblijvend Kennismaken?

Je bent altijd welkom voor een kop thee & een kennismaking op Damsterdiep 10 te Groningen!

Bel wel even voor je langskomt!

Lancering & Online product

Heb jij ambitie om jouw offline dienst om te zetten naar een online product? Bijvoorbeeld een online cursus, masterclass of boek? Ik help je graag! 

Het enige wat jij hoeft te doen is nadenken over de inhoud. Ik zorg voor alle programma’s koppelingen, landingspagina’s , sales pagina’s enzovoort. Kortom: jij kan doen waar jij goed in bent, ik hou me bezig met het volledige strategische, operationele en technische plaatje. 

Email marketing

Heb jij een volle mailinglijst maar maak je hier nu geen gebruik van? Of wil jij een mailinglijst gaan bouwen zodat je een extra inkomstenstroom genereert? Samen zetten we een strategie op met een actieplan op maat met daarin haarfijn uitgelegd hoe we jouw ideale klant actief kunnen blijven benaderen om de verkopen een boost te geven.

Zowel E-commerce bedrijven als coaches, orthomoleculair therapeuten en fotografen zijn je voorgegaan!

FUNNELS & AUTOMATIONS

Geef jouw verkopen een boost:
We bouwen een automatisch verkoopsysteem op maat waarmee jij jouw online producten blijft verkopen.

Automatiseren na verkoop:
Na de verkoop van een product of dienst hoef jij geen online handmatige acties meer te verrichten. Of het nou gaat om aanmelden voor cursussen of inschrijven voor mails. Alles gaat vanaf nu automatisch.

Feature / 0 1

We bepalen tijdens de eerste meeting de flow: Waar ben je nu? Waar willen we heen? En hoe maken we dit concreet. Na deze meeting weet jij globaal hoe jij ervoor staat en wat de koers gaat zijn voor de komende tijd!

Feature/ 02

We bepalen het startpunt en ik maak een strategievoorstel voor je. Deze bekijken we samen en we bepalen de termijn & het startpunt samen . Vanuit daar maak ik een actie plan met concrete stappen die we kunnen gaan zetten.

Feature / 03

Het uitvoeren van het gemaakte actieplan. We plannen de gezamenlijke sessies in en werken aan de toegewezen taken.  Met een afsluitende sessie om te kijken hoe alles is gegaan.

Automatiseren staat ALtijd hoog op de prioriteitenlijst

Niet harder werken, maar slimmer.

Door de juiste systemen in te zetten die afgestemd zijn op jouw bedrijf kunnen we slimmer gaan werken! Zoveel mogelijk automatiseren is altijd een van de doelen wanneer je met mij samenwerkt! 

Lean Six sigma

Zo min mogelijk verspillen en zoveel mogelijk waarde voor jouw klanten creëren.

Let the Numbers Speak

Eerlijkheid & Openheid
Je kan van mij te allen tijde eerlijkheid, openheid en transparantie verwachten. Zowel in communicatie als in uren. Ik verwacht dit ook wederzijds in een samenwerking tussen ons.
0
actieve Flow klanten
0 +
Contacten in de flows
0 +
Automations in beheer
Contact FLOW

Wil je graag samen van start gaan? Vul dan het formulier hiernaast in!