Funnels & Automatiseringen

Geef jouw verkopen een boost:
We bouwen een automatisch verkoopsysteem op maat waarmee jij jouw online producten blijft verkopen.

Automatiseren na verkoop:
Na de verkoop van een product of dienst hoef jij geen online handmatige acties meer te verrichten. Of het nou gaat om aanmelden voor cursussen of inschrijven voor mails. 

Alles gaat vanaf nu automatisch.

Heb je vragen over andere type automatiseringen? Stuur gerust een mail! Dan kijken we samen naar de juiste oplossing voor jou. 

E-mailmarketing

Heb jij een volle mailinglijst maar maak je hier nu geen gebruik van? Of wil jij een mailinglijst gaan bouwen zodat je een extra inkomstenstroom genereert? Samen zetten we een strategie op maat op met hoe we jouw ideale klant actief kunnen blijven benaderen om de verkopen een boost te geven.

Zowel E-commerce bedrijven als coaches, orthomoleculair therapeuten en fotografen zijn je voorgegaan!

Willemijn Welten


Ik kan alles met een gerust hart aan Merel over laten! Ze staat altijd overal voor open, en als ze iets nog niet eerder gedaan heeft dan pakt ze dat op en zorgt ze dat ze het razendsnel leert!

Yvonne van haarstregt

Ik werk nu een tijdje samen met Merel en daar ben ik echt super tevreden over. Merel komt met nieuwe ideeën, begrijpt mijn wensen en neemt ook zelf initiatief om te optimaliseren waar nodig. Het contact is daarnaast erg prettig en Merel weet waar ze het over heeft.

Selectie van de Programma's waarmee gewerkt wordt: